banner0_01 banner1_02
bara1
SCOALA BODGANESTI - BACAU SE PREZINTA
banner0_05

SCOALA BODGANESTI  SE PREZINTA

Suntem o scoala vie, care invata si in care se invata. Poate nu atat de mult pe cat si-ar dori colectivul de cadre didactice,tinere in cea mai mai mare parte,ambitioase,dornice de a demonstra ca meritam increderea parintilor si elevilor nostri.

        Desi unii ar cataloga-o  “mica”, avand in vedere numarul de elevi care oscileaza in jurul cifrei de a170 de elevi si 82 prescolari, incluzand si pe cei din structuri, suntem mari prin activitatile si proiectele realizate.
Elevii nostri sunt veseli, talentati, dornici de a mai participa la inca o serbare, creativi, implicandu-se cu placere in toate activitatile, la care scoala ii solicita, sau reusind de multe ori sa organizeze singuri expozitii tematice, spectacole de teatru.
        Nici nu s-ar putea altfel caci la aceasta scoala s-a scris istorie, vechii profesori au devenit mituri si legende, iar generatia actuala de cadre didactice isi propune sa formeze o echipa care sa promoveze trecutul, dar sa-si puna in valoare si propriile idei si sperante.

       Chiar daca in prezent, scoala si oamenii ei trec printr-un moment greu determinat de comasarea Scolii Filipesti, isi vor strange fortele si vor incerca sa tranpuna in fapte proiectele si aspiratiile si sa creasca astfel prestigiul scolii in comunitate.

scoala_bogdanesti01
scoala_bogdanesti04

MISIUNEA ȘCOLII

Scoala noastră pregăteste elevi cu abilități și disponibilități necesare unei pregătiri intelectuale permanente. Ea realizeaza o educație flexibilă, eficientă, care  permite elevilor integrarea și adaptarea într-o lume dinamică, aflată în perpetuă schimbare.
Școala noastră asigură un climat de siguranță, colaborare și susținere necesare dezvoltării personalității elevului ca întreg.

Ea stimuleaza dezvoltarea creativității elevilor, sprijinind în special pe cei cu posibilități minime de afirmare, identificând talentele ascunse  și promovându-le prin diverse activități școlare și extrașcolare.

Este o școală deschisă pentru toți cetățenii comunei oferindu-le posibilitatea accesului spre teme de educație, de interes general, dar și de petrecere a timpului liber, într-un mod civilizat, plăcut și util.
 

Școala noastra este și va rămâne un reper pentru viața spirituală a  comunei, cultivându-i și păstrându-i identitatea, obiceiurile și tradițiile locale.

bogdanesti02
bogdanesti01
bogdanesti03 bogdanesti05 bogdanesti04
bandajos_01
bandajos3_02